Spoznajte vino tam, kjer je nastalo

Obisk vinske kleti z degustacijo ni le pitje vina, prigrizek in klepet. Je spoznavanje življenjske poti vina, njegove osebnosti, lastnosti in namena, za katerega je bilo ustvarjeno. Obenem spoznavate tudi vinarja ter njegove želje in ideje. In ko spoznate, da so v vsaki steklenici vina združena leta tradicije, težkega dela, učenja, iskanja najboljših pogojev za rast trte in veliko predanosti ter ljubezni do vinogradništva, se vam odpre povsem nov svet. In vino postane več kot le pijača.

Katerega vinarja boste obiskali najprej?

Obisk vsakega od treh vinarjev je drugačen, saj so si med seboj podobni, pa obenem vseeno zelo različni. Pri vsakem boste spoznali drugačne okuse, doživeli poseben svet in edinstvene kombinacije gurmanskih užitkov.

Vinska klet Vina Miška ponuja mladostno razigrana in obenem tudi zrelo-elegantna vina, neguje avtohtone sorte in preseneča s posebnimi izdajami vin.

Vina Miška, Vipava

Svet, kjer se rodi vinska mojstrovina

Pridem k Miški

V vinski kleti Vina Krapež vas čakajo mednarodno nagrajena vina, kjer poseben poudarek dajejo laporju, rdečim vinom in negovanju tradicionalnih avtohtonih sort.

Vina Krapež, Vipava

S strastjo in ljubeznijo do vinogradništva

Pridem h Krapežu

Vina iz kleti Lepa Vida so živahna in sveža, zvesta tradiciji in hkrati sodobna, saj se z veseljem pomešajo med seboj in ustvarijo nove zvrsti, ki navdušujejo ljubitelje vina.

Lepa Vida, Šempas

Sveža in mladostna vina s tradicijo

Pridem k Lepi Vidi