Zgodba TreBello je najprej zgodba o vinu. Ne kakršnem koli, ampak o vinu, ki je ustvarjen z znanjem, izkušnjami in ljubeznijo treh vipavskih vinarjev. Martin Krapež (Vina Krapež), Matija Geržina (Lepa Vida) in Primož Šušmelj (Vina Miška) bodo poskrbeli za tri odlična osnovna vina, iz katerih bo nastalo tradicionalno vipavsko belo vino, kakršnega so ljudje vedno radi pili. Sestavili ga bomo iz zelena, chardonnaya in rebule ter ga poimenovali cuvée TreBello.

A TreBello ni samo zgodba o vinu, je še veliko več! K dobremu vinu se poda dobra hrana, z vinom se nazdravlja ob svečanih dogodkih, je pa tudi nepogrešljiv del praznikov, veselih običajev, pesmi in veselja. Zato je naša zgodba tudi zgodba o vsem dobrem. O vipavskih vinih, domačih jedeh in gurmanskih doživetjih, o praznikih in običajih, o ljudeh, veselju in dobrem počutju. Vse to je del TreBella.

Vabimo vas, da se pridružite zgodbi TreBello. Spoznali boste svet vina in gurmanskih užitkov, si razširili vinska obzorja in uživali v vinu, življenju in vsem dobrem!

TreBello trgatev
Kaj vse obsega trgatev?
TreBello vinarji
Miška, Krapež, Lepa Vida